تاسیسات و تهویه مطبوع تجاری و صنعتی در استان گیلان، کاهش هزینه سوخت اداره تاسیسات و تهویه مطبوع تجاری و صنعتی در استان گیلان، هزینه برق و گاز ساختمان تاسیسات و تهویه مطبوع تجاری و صنعتی در استان گیلان، کاهش سوخت استخر در رشت و گیلان تاسیسات و تهویه مطبوع تجاری و صنعتی در استان گیلان، کاهش هزینه تاسیسات در رشت و گیلان نمایندگی تهویه در گیلان و رشت

هوشمندسازی تاسیسات

شناخت پروژه

اولین قدم در طراحی و اجرای تاسیسات، شناخت سازه و نوع کاربری آن است. نمی توان از هوشمندسازی تاسیسات صحبت کرد درحالیکه نیازهای اولیه پروژه دیده نشده باشد. سیستم‌های تأسیساتی سرمایشی و گرمایشی، مستلزم استاندار‌دهای کاری، اجرایی و نگهداری خاصی است که در هنگام انتخاب باید خریدار از آن آگاه باشد؛ متاسفانه بدلیل تخصصی نبودن عرصه تاسیسات در کشورمان این مرحله از کار بدرستی انجان نگرفته و اهداف طراحی محقق نمی گردد.
همه ما با صحنه هایی از قبیل باز بودن پنجره ها در زمستان (در حالیکه سیستم گرمایش فعال است.)روبرو شده ایم. با افزایش قیمت سوخت در سال های اخیر و افزایش این روند در سال های آتی، ارزش سیستم تاسیساتی که بدرستی طراحی و اجرا شده باشد بیش از پیش نمایان می شود.

هوشمندسازی

حدود سی سال از آغاز تکنولوژی هوشمندسازی تاسیسات می گذرد و درحال حاضر تمامی ساختمان های جدید و یا تازه تعمیر در کشورهای پیشرفته از این تکنولوژی استفاده می نمایند.
دلیل موفق نشدن این تکنولوژی در ایران را باید در نوع نگاه مجریان آن جست که با پیچیده جلوه دادن، نه تنها به پیشبرد آن کمکی نکردند بلکه دافعه شدیدی در میان دست اندرکاران ساخت وساز ایجاد نمودند. شرکت گیل تجهیز تهویه با ایجاد دانش فنی در این زمینه اقدام به اجرای سیستم های هوشمند نموده و هدف اصلی را مصرفی نمودن این تکنولوژی برای همه مردم قرار داده است. به بیان دیگر شرکت گیل تجهیز تهویه فقط سیستم هایی را اجرا می نماید که از قبل توسط کارشناسان شرکت « فهمیده» شده باشد. هدف از اجرای سیستم هوشمند تاسیسات ایجاد راحتی برای ساکنان و صرفه جویی در مصرف سوخت است که با توجه به کاربری ساختمان انتخاب و اجرا می شود.

بخش های هوشمندسازی

• کنترل هوشمند روشنایی
• سرمایش، گرمایش و تهویه مطبوع
• کنترل تردد و امنیت ساختمان

نحوه اجرا

نحوه اجرای براساس نیاز مشتری و نوع سیستم گرمایشی/سرمایشی متفاوت خواهد بود و الویت اصلی استفاده از ساده ترین و ارزان ترین روش است. بعنوان مثال با افزودن یک سنسور در بعضی از سیستم های گرمایشی می توان بار حرارتی تولیدی را براساس دمای هوای بیرون تغییر داد.
چنانچه کاربری سیستم تمام وقت نباشد و مانند ساختمان های اداری فقط در طول ساعات اداری مورد استفاده قرار گیرد، با افزودن ترموستات قابل برنامه ریزی می توان صرفه جویی قابل ملاحظه ای انجام داد. کارشناسان ما براساس الویت های زیر اقدام می نمایند:
• مطالعه هزینه/فایده انجام هوشمندسازی
• استفاده از حداقل تجهیزات
• تعیین راهبری سیستم براساس توانایی های کاربر
•دریافت بازخورد سیستم و اصلاح ایرادات احتمالی
• آموزش کاربر برای استفاده درست از تجهیزات
شرکت گیل تجهیز تهویه حاضر به مشاوره رایگان با شما در خصوص انتخاب و نحوه صحیح اجرای تاسیسات سبک و سنگین از قبیل انواع: چیلر‌های تراکمی، کولر‌های گازی گاز‌سوز GHP و CHP‌، موتورخانه‌های سنتی از قبیل‌دیگ‌های چدنی و فولادی و نیز موتورخانه کاندنسینگ (چگالشی)، پمپ‌های حرارتی از قبیل اسپیلت، داکت‌اسپیلت، کست، فن کوئل و انرژی‌های نوین و غیره می‌باشد. مشاوره با ما رایگان است ولی استفاده شما از تأسیسات با مصرف پایین و کمترین هزینه تعمیرات و نگهداری، امری الزامیست.