نماینده بوستر پمپ گیلان و مازندران آمل، متل قو، رامسر، سلمان شهر، چالوس، نور، ساری محمودآباد، بوسترپمپ در رشت مازندران آمل، متل قو، رامسر، سلمان شهر، چالوس، نور، ساری محمودآباد، فروشنده بوسترپمپ در رشت تاسیسات و تهویه مطبوع تجاری و صنعتی در استان گیلان، بوسترپمپ مجتمع تجاری مازندران آمل، متل قو، رامسر، سلمان شهر، چالوس، نور، ساری محمودآباد، تاسیسات و تهویه مطبوع تجاری و صنعتی در استان گیلان، بوسترپمپ رشت مازندران آمل، متل قو، رامسر، سلمان شهر، چالوس، نور، ساری محمودآباد، تاسیسات و تهویه مطبوع تجاری و صنعتی در استان گیلان، پمپ استخر در رشت مازندران آمل، متل قو، رامسر، سلمان شهر، چالوس، نور، ساری محمودآباد، پمپ جکوزی در گیلان و مازندران آمل، متل قو، رامسر، سلمان شهر، چالوس، نور، ساری محمودآباد،

پمپ خانگی




پمپ های خانگی پمپ هایی هستند که در مصارف خانگی استفاده می شوند و تعداد طبقات ساختمان و متراژ آن و تعداد شیر های موجود نوع پمپ را برای مصرف خانگی مشخص می کند که می توان پمپ با مخازن انبساط یا پمپ با کلید اتوماتیک و یا بوستر پمپ، با توجه به مقدار مصرف آب، انتخاب شود .
در مصارف خانگی، پمپ با کلید اتوماتیک نسبتاً هزینه کمتری از منبع انبساط و پمپ دارد ولی برای استفاده از کلید اتوماتیک در پمپ های خانگی باید تعداد باز و بسته شدن شیر را در نظر گرفت، چون در هر بار باز و بسته شدن، شیر کلید اتوماتیک استارت زده و پمپ شروع به کار می کند. پمپ خانگی با اتوماتیک تشکیل شده از پمپ و کلید اتوماتیک که مقدار ارتفاع پمپ و مدار مصرف الکترو پمپ، نوع کلید اتوماتیک را تعیین می کند.
در مصارف خانگی، بوستر پمپ ها جایگاه مهمی دارند چون مصارف این نوع پمپ ها چه در مصارف خانگی و یا صنعتی خیلی با صرفه بوده و هزینه نگهداری آنها کم می باشد و اکثرا در آپارتمانها و مراکز بزرگی که مصرف آب زیادی دارند مانند شهرک ها و یا شهر ها مورد استفاده قرار می گیرد.

بوستر پمپ




بوستر پمپ به دستگاهی اتلاق می گردد که دو یا چند پمپ بصورت موازی به یکدیگر متصل شده باشند تا بتوانند دبی و هد مورد نیاز را با کمترین انرژی و بالاترین راندمان تأمین نمایند . وظیفه بوستر پمپ ثابت نگه داشتن فشار لازم برای تأمین شبکه مصرف با توجه به الگوی متغیر مصرف، می باشد. از اینرو هنگامیکه در شبکه، مصرفی وجود نداشته باشد، فشار تغییر نمی کند و پمپ های بوستر پمپ خاموش هستند. اما به محض مصرف، فشار در شبکه افت پیدا می کند و برای جبران این افت، اولین پمپ شروع به کار می کند. اگر این پمپ قادر به تأمین فشار نباشد، پمپ های دیگر به همین ترتیب وارد مدار می شوند تا فشار را در محدودة معینی، ثابت نگه دارند. هنگامیکه مصرف کم یا متوقف می شود، پمپ ها نیز به ترتیب از مدار خارج می شوند. کلاً پمپ های بوستر پمپ با توجه به الگوی مصرف، به مدار وارد و یا از آن خارج می شوند.

بوستر پمپ های دور متغیر


در بوستر پمپ ها از موتورهای محرک با دور ثابت استفاده می شود. برای نزدیکی هر چه بیشتر الگوی مصرفی و کارکرد بوستر پمپ از سیستم موتور محرک با دور متغییر استفاده می کنند. هنگامیکه مصرف کننده شروع به مصرف آب می کند، فشار سیستم افت پیدا می کند. سنسور فشار در خروجی بوسترپمپ این کاهش فشار را حس کرده و به اینورتر انتقال می دهند. در اینورتر مقدار فشار مورد نظر بعنوان set point تعریف می گردد. در برد یا اینورتر بر اساس قوانین پمپها، محاسباتی صورت می گیرد تا مقدار فركانس پمپها و در نتیجه دور الکتروموتور به گونه ای تغییر یابد تا میزان فشار خروجی پمپ با فشار set point برابر گردد. موتور اول با دور متغییر از طریق تابلوی فرمان وارد عمل می شود. سیستم کنترل تابلوی برق یا اینورتر که از سیستم الکترونیکی بهره مند است، با توجه به میزان مصرف، دور موتور را تنظیم می کند و بین کارکرد بوستر پمپ با مقدار مصرف هماهنگی بوجود می آورد و الکتروپمپ با این دور شروع به کار می کند. اگر مصرف کمتر شود، دور موتور نیز متناسب با آن کم می شود و اگر مصرف زیاد شود، دور موتور نیز زیاد می شود. اگر این الکتروپمپ قادر به تأمین نیاز مصرفی نباشد، الکتروپمپ های دیگر به ترتیب وارد مدار می شوند. با دورهای مختلف موتور محرک، می توان سیال را با آبدهی و فشار مشخص در خروجی بوستر پمپ داشت. در سیستم دور متغیر می توان با یک الکتروپمپ طیف وسیعی از فشار و آبدهی را پوشش داد.

سیستم های دور متغیر

در سالهای اخیر به دلیل مزایای بسیار زیاد سیستمهای دور متغیر از قبیل فشار خروجی نسبتاً ثابت ، عدم نوسانات شدید فشار ، مصرف انرژی پایین ، کمتر شدن استهلاک قطعات مکانیکی و غیره ، از این سیستمها در بوسترپمپ بصورت فراگیر استفاده می گردد . در این سیستمها با تغییر فرکانس الکتروموتور از طریق اینورتر، دور موتور تغییر می کند . با تغییر دور موتور منحنی هد و دبی پمپ نیز به تبع آن دچار تغییر می گردد و با دورهای مختلف در یک فشار ثابت ، می توان دبی های مختلفی را در خروجی پمپ داشته باشیم . با توجه به نوع کاربری بوسترپمپ و میزان دبی مورد نیاز و با احتساب درنظر گرفتن هزینه های مربوط ، بوسترپمپهای مختلفی با سیستمهای متفاوت دور متغیر طرح می گردند . دو نوع سیستم دور متغیر که کاربرد بیشتری دارد و توسط شرکتهای معتبر پمپ سازی دنیا نظیر GRUNDFOS , LOWARA , GOULDS , SPERONI مورد استفاده قرارمی گیرند ، به شرح ذیل می باشند :

سیستم اول

این سیستم جزو رایج ترین سیستمهای دور متغیر و با صرفه ترین آنها می باشد و در 90% موارد پاسخگوی نیاز می باشد . در این سیستم نوع پمپها یکسان می باشند و یکدستگاه اینورتر جهت دور متغیر کردن یکی از پمپها استفاده می گردد . در صورتیکه نیاز به دبی باشد یکی از پمپها بصورت دور متغیر وارد مدار می گردد . در صورتی که دبی مورد نیاز افزایش یابد ، دور موتور نیز بالاتر می رود . در صورتیکه دبی مورد نیاز از دبی حداکثر پمپ در حداکثر فرکانس تنظیمی بیشتر گردد و پمپ اول پاسخگوی تأمین دبی مورد نیاز نگردد ، پمپ بعدی بصورت دور ثابت وارد مدار می گردد و پمپ دور متغیر دور خود کمتر می کند بگونه ای که فشار در خروجی ثابت بماند . با بیشتر شدن دبی مورد نیاز دور الکتروپمپ نیز بیشتر می گردد تا فشار ثابت بماند . در صورتیکه دبی مصرفی از ظرفیت حداکثری دو پمپ بگذرد ، پمپ سوم نیز بصورت دور ثابت وارد مدار می گردد و پمپ اول دور خود را مجدداً پایین آورده تا فشار ثابت بماند . در صورت وجود پمپهای دیگر در بوسترپمپ این سیکل به همین ترتیب ادامه می یابد . با کم شدن مصرف ، دور موتور متغیر کم می گردد تا جاییکه به حداقل فرکانس تنظیمی می رسد. در این حالت پمپ یکی از پمپهای دور ثابت از مدار خارج می گردد . به همین ترتیب با کم شدن مصرف ، پمپهای دور ثابت به ترتیب از مدار خارج می گردند و در انتها پمپ دور متغیر از مدار خارج می گردد . در این سیستم CHANGE OVER صورت می پذیرد و کلیه پمپها امکان کارکرد دور متغیر را دارند .

سیستم دوم

در این سیستم برای هر الکتروپمپ یکدستگاه اینورتر در نظر گرفته می شود و همه پمپها بصورت دور متغیر عمل می کنند .این سیستم بیشتر در مواردی کاربرد دارد که پمپها بزرگ می باشند و دبی مصرفی بسیار بالا می باشد. در این سیستم به دلیل هزینه اینورترها، قیمت نهایی بالا می باشد و به جز موارد خاص استفاده نمی گردد. در این سیستم نیز با شروع مصرف یکی از پمپها بصورت دور متغیر وارد مدار می گردد. در صورتیکه مصرف بیش از ظرفیت پمپ باشد، پمپ دوم نیز بصورت دور متغیر وارد مدار می گردد و فرکانس هر دو پمپ یکسان می گردد تا فشار خروجی ثابت بماند. در صورت بیشتر شدن مصرف فرکانس پمپها نیز بالا می رود تا جاییکه به حداکثر فرکانس تنظیمی می رسند. در صورت نیاز پمپهای بعدی نیز به همین ترتیب وارد مدار می گردد. در صورت کاهش مصرف دور الکتروپمپها نیز کمتر می گردد و پمپها از مدار خارج می گردند. در این سیستم نیزمی توان از عملکرد CHANGE OVER بهره برد.

پمپ استخر|جکوزی




پمپ، قلب یک سیستم سیرکولاسیون آب است، اما بسیاری از مسئولین و مالکین استخرها از چگونگی کار آن اطلاعی ندارند. برای دسترسی به آب تمیز و پاکیزه، پمپ باید آب را از لوله ها و فیلترها بگذراند. در هنگام جریان آب در لوله ها، شیرآلات و تجهیزات استخر، اصطکاک و مقاومت در برابر جریان آب بوجود خواهد آمد. به علاوه، برخی از قسمت های یک سیستم سیرکولاسیون آب، بالاتر قرار می گیرند، بنابراین نیاز به نیرویی مضاعف برای حرکت آب است. پمپ ها باید بر نیروی جاذبه و مقاومت غلبه کنند تا گردش آب بطور مؤثر صورت گیرد.
اندازه ی پمپ و سیستم لوله کشی به یکدیگر بستگی دارند. هد (Head) و میزان جریان توصیه شده بر حسب گالن بر دقیقه، دو عاملی هستند که در انتخاب صحیح پمپ برای استخرها در نظر گرفته می شوند. هد پمپ بر اساس قطر لوله، طول لوله، زانویی ها و اتصالات محاسبه می شود. در محاسبه ی هد پمپ های استخر بایستی افت فشار در لوله های رفت و برگشت و اتصالات به کار رفته در آنها محاسبه شده و با افت فشار فیلتر و مبدل های حرارتی جمع شود، بنابراین هد پمپ های استخر را می توان از رابطه زیر محاسبه کرد:
افت فشار در فیلتر +افت فشار در مبدل های حرارتی + افت فشار در اتصالات + افت فشار در لوله های رفـت و بــرگـشت = هـد پمـپ استخــر
برای فیلترهای شنی فشاری، افت فشار بین 10 تا 15 متر، برای فیلترهای کارتریجی حدود 21 متر و برای فیلترهای دیاتومایت (DE)، افت فشار حدود 25 متر در نظر گرفته می شود. ظرفیت پمپ سیرکولاسیون آب استخر باید به گونه ای باشد که کل آب استخر را در طول دوره های بازگشت سیرکوله نماید. بنابراین با مشخص بودن حجم آب استخر و زمان دوره ی بازگشت آن، به آسانی میزان جریان آب استخر محاسبه می شود. ولی بایستی توجه داشت که معمولاً برای شستشوی معکوس (Back Wash) فیلترها، نیاز به شدت جریان آب بیشتری می باشد که با استفاده از مشخصات داده شده توسط شرکت های سازنده ی فیلتر، تعیین می گردد. بنابراین پمپ های انتخاب شده باید توانایی پس شویی فیلترها را دارا باشند.
جهت مشاوره و خرید با ما تماس بگیرید.